Neem een kijkje in het liefdesleven van Linda, Tjitske, Susan en Lies.

In de serie hebben de dames nogal wat te klagen over hun liefdesleven: mannen gaan vreemd, blijken te frauderen en worden verliefd op een ander. Maar hoe ziet het liefdesleven van de actrices die achter de Gooische Vrouwen schuilgaan eruit?

Linda de Mol als Sheryl Morero
In Gooische Vrouwen heeft Linda als Sheryl heel wat te verduren: man Martin kan zijn handjes niet thuishouden en gaat keer op keer vreemd met jonge meiden. Gelukkig heeft Linda het in real life een stuk beter voor elkaar: ze is dolgelukkig met Jeroen Rietbergen.

Toch had haar scheiding van Sander Vahle, waar ze 12 jaar mee samen was en twee kinderen mee kreeg, zo een verhaallijn uit Gooische Vrouwen kunnen zijn. Volgens roddels ging Sander vreemd met de buurvrouw: een Larense hockeymoeder die hij ontmoette op de club van zijn dochter.

Susan Visser als Anouk Verschuur
Zo’n seksverslaafde en mannenverslindende vrouw als Anouk Verschuur is, zo trouw was Susan Visser aan haar grote liefde Roef Ragas. Toch was het geluk haar niet gegund. Roef overleed in 2007 aan een hartstilstand en liet Susan achter met hun kinderen.

De dood van Roef was het ergste dat Susan mee kon maken, ze was boos en verdrietig maar verloor haar levenslust niet. Samen met haar kinderen heeft ze een gezellig leven.

Tjitske Reidinga als Claire van Kampen
Ruzies met haar dochter en foute, rijke mannen aantrekken is er niet meer bij voor Claire van Kampen. Sinds ze in de afkickkliniek verliefd werd op visboer Dirk Stubbe en haar kleinkind geboren is, lijkt het leven haar weer toe te lachen.

En ook Tjitske heeft een gelukkig leven. Samen met acteur Vincent Croiset heeft ze een tweeling: Foppe en Klaas en in de zomer van 2010 werd ook hun derde kindje Jacob geboren.

Lies Visschedijk als Roelien Grootheeze
Als buitenbeentje heeft Roelien het niet makkelijk in ‘t Gooi, maar haar vriend Evert steunt haar en ook Claire, Anouk en Sheryl hebben haar in hun hart gesloten. Lies zelf herkent zich wel in Roelien. Zij heeft zelf ook een grote liefde voor de natuur.

Samen met haar man Mark van Uchelen en twee kindjes is Lies gelukkig. In LINDA. geeft ze toe dat Mark en zij allebei wel eens een slippertje hebben gemaakt. ‘Ik heb wel eens buiten de lijntjes gekleurd. Hij ook weleens. En we zijn nog altijd bij elkaar. Samen kinderen hebben is iets anders dan een keer met iemand anders… Als je met zijn tweeën een gezin hebt, denk je niet snel: ik ga bij hem weg.’

Wij zijn benieuwd wat de film Gooische Vrouwen voor liefdesperikelen brengt!