Traditiegetrouw organiseerde Elton John ook dit jaar weer een Oscar Viewing Party inclusief diner voor alle sterren die niet bij de uitreiking van de Oscars aanwezig waren. De 21e Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party werd zondag in het Pacific Design Center in West-Hollywood gehouden. Tijdens het eten werd er naar de ceremonie gekeken en daarna natuurlijk gefeest.

Onder anderen Heidi Klum, de zusjes Kardashian, Britney Spears, Miley Cyrus en Kelly Osbourne waren van de partij. Vooral de goudkleurige jurk van Heidi viel op; het topmodel liet weinig aan de verbeelding over en showde vol trots haar voorgevel.

“Veel mensen complimenteerden me met mijn jurk, maar ze keken me daarbij niet in de ogen”, zo vertelt Heidi aan de New York Post.

De blondine vond zelf dat haar jurk niet overdreven bloot was. “Het is een beetje laag uitgesneden.” Ze gaf wel toe dat haar borsten in de weg zaten tijdens het diner. “Ik was bezorgd dat mijn borsten in mijn eten zouden vallen, dus ik was extra voorzichtig.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images