Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Recept: Wilde-zalm salade zoals die van Kasia Rain

Elke week deelt een BN’er haar eetdagboek in Grazia. Hierbij deelt ze haar favoriete recept, zodat ook jij als keukenpri...

Recept: Wilde-zalm salade zoals die van Kasia Rain

Elke week deelt een BN’er haar eetdagboek in Grazia. Hierbij deelt ze haar favoriete recept, zodat ook jij als keukenprinses aan de slag kunt. Wij zochten een vergelijkbaar recept voor je op, zodat je zelf aan de slag kunt. Deze week: Een wilde-zalm salade, net zoals die van Kasia Rain.

Nodig

Wilde zalm, één stuk (uit de diepvries)

Walnoten, eigen gewenste hoeveelheid

Gemengde sla, eigen gewenste hoeveelheid

Bosui, eigen gewenste hoeveelheid

Trostomaatjes, 30 gram

Dressing, naar keuze

Aan de slag

Deze overheerlijke salade is lekker simpel en zet je binnen no-time op tafel. Begin met het verwarmen van de oven op 180 graden. Bak de zalm in de oven en doe daar de tomaatjes gehalveerd bij. Laat dit voor zo'n tien minuten in de oven. Snijd ondertussen de sla, bosui en walnoten in de gewenste grootte. Voeg vervolgens de ingrediënten samen in een kom of op een bord. Is de zalm klaar? Snijd deze ook in stukjes en voeg die samen met de tomaatjes aan de salade toe. Alleen nog even een dressing naar keuze erbij, husselen en genieten maar!

Beeld: Istockphoto