Recept ontbijtkwark eetdagboek Holly Brood

Elke week deelt een BN’er haar eetdagboek in Grazia. Hier deelt ze haar favoriete recept, zodat ook jij als keukenprinse...

Elke week deelt een BN’er haar eetdagboek in Grazia. Hier deelt ze haar favoriete recept, zodat ook jij als keukenprinses aan de slag kunt. Deze week: ontbijtkwark a la Holland’s Next Top Model-deelneemster Holly Brood. Een heerlijk ontbijtrecept wat binnen een mum van tijd op tafel staat en ook nog eens een (broodnodige) energieboost geeft. 

Ingrediënten

– 1 banaan
– 1 perzik
– 6 el muesli
– 2 el gedroogde cranberry’s
– 2 el appelsap
– 1 el honing
– 600 ml magere yoghurt

Keukengerei:
Ovenschaal

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Meng vervolgens de muesli, cranberry’s, appelsap en honing in een ovenschaal. Bak het mengsel zo’n 12 min. in de oven en laat het daarna voor ongeveer 30 min. afkoelen. Snijd ondertussen de banaan in schijfjes en de perzik in partjes. Verdeel tot slot de yoghurt, stukjes fruit en het mueslimengsel over 4 kommen.

Bon Appétit

Laatste nieuws