Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie had het mooiste kapsel van Oscar-land? Als je het ons vraagt zijn er meerdere celebs genomineerd voor de Oscar Best Hair. We noemen alvast Amy Adams voor de beste updoJessica Chastain voor de mooiste waves en Jennifer Aniston voor haar steile lokken.

Opvallend veel celebs gingen voor een ingetogen make-up look met nude lips. De focus lag hierbij op de ogen in combinatie met die felbegeerde glamour glow op het gezicht. En de kapsels? Veel waves en nonchalante updo’s. Laat je inspireren! En bekijk ook zeker de mooie jurken!

3 x mooie updo’s

De updo van Amy Adams is een van onze favorieten: zacht en nonchalant met een mooie middenscheiding. De ingetogen make-up is de perfecte aanvulling.

Een veilige keuze voor Jennifer Lawrence. Met dit kapsel spotten wij haar namelijk al eerder op de rode loper. Toch staat deze subtiele look haar het best!

De Les Misarables-actrice Amanda Seyfried steelt de show met een piekerige, losse updo. Het haar en de lavendelkleurige oogschaduw is in perfecte balans met haar ingewikkelde gedetailleerde jurk.

3 x mooiste waves

Nou dit is echte Hollywood glamour. Zachte waves, vloeibare eyliner en rode lippenstift zorgen voor een sexy vintage uitstraling. Well done Jessica Chastain!

Er waren heel veel celebs met waves op de catwalk, maar Zoe Saldana laat ons zien hoe het echt moet. Diepe zijscheiding + simpele make-up = perfectie!

Reese Witherspoon ziet er stralend uit met zachte waves, donkere wimpers en lichtroze lippen. Subtiele glamour. Big like!

Meer mooie Oscar-kapsels…

Dit is het voorbeeld dat een zeer casual kapsel ook indruk kan maken op de rode loper. Het haar van Heidi Klum ziet er gezond en glanzend uit en haar inktzwarte, donkere wimpers leggen subtiel de focus op haar ogen.

Het kapsel van Jennifer Aniston is nog steeds big business. En we juichen het toe dat Jennifer het kapsel dat ze iedere dag draagt, ook op de rode loper draagt.

Wil je een sexy bouffant creëren, kijk dan de kunst af bij Adele. Zij weet als geen ander hoe je een retro-kapsel een moderne touch geeft.

Nog een voorbeeld dat een losse updo en simpele make-up werkt op de rode loper. Bij Naomi Watts vormt het ook de perfecte match met haar space dress.

Een mooie updo voor Jennifer Garner, maar advies voor de volgende keer: wel iets meer kleur op de lippen!

De roze lipstick vormt de perfecte combinatie met de lichtroze jurk van Anne Hathaway. En we zijn ook dol op haar pixie cut die hier wat meer volume heeft dan normaal gesproken. Mooi!

Bron beeld: Getty Images