Tinder Dagboek: Goeie kop

Ronja James (32) is een freelance vormgever uit Amsterdam. Na een periode van rust aan het mannenfront – even uitblazen...

Ronja James (32) is een freelance vormgever uit Amsterdam. Na een periode van rust aan het mannenfront – even uitblazen van de relatiebreuk en wennen aan het alleenstaand moederschap – is ze weer aan het daten geslagen. Met een fulltime baan en twee kinderen is er niet veel tijd om de kroeg in te gaan, maar gelukkig is daar tegenwoordig Tinder, de app waarmee je potentiële kandidaten in de buurt kunt spotten. Voor Grazia houdt Ronja een dagboek bij met al haar online datingavonturen.

Druk baasje

Bericht van Max (de gebonden man die zo lekker zoent) op de nuchtere maag: hey, wanneer spreken we weer af? Ik kijk naar de tijdsindicatie: hij heeft het bericht om 02:37 uur gestuurd. Druk baasje, en vooral: een dronken baasje. En ook een hele gretig baasje. Ik heb dingen te doen, dus ik parkeer de kwestie tot vanavond, als ik met vriendinnen ga borrelen. Zoals het vrouwen betaamt moet de situatie worden geëvalueerd en geanalyseerd (concreet: ga ik serieus een sexding starten met een getrouwde man?) en vervolgens moet er een gedetailleerd stappenplan worden opgesteld.

Goeie kop

Ondertussen heb ik tussen het werk door chatverkeer met een andere Tindermatch: Bart. Bart is 33, en heeft op de foto een zogenaamde ‘goeie kop’. Ik houd van een bos haar, maar als mannen kalend zijn dan geef ik de voorkeur aan coupe Bart: helemaal kaalgeschoren. Bart heeft een goede kaaklijn, mooie ogen en een slimme blik. Hij lijkt een tikje serieus, getuige zijn openingszin: ‘Ik wil graag meer van je willen weten’. Hij doet iets in de ICT – ’t zal wel – en woont in een naastgelegen buurt. ‘Saai’, schiet me door het hoofd. Saai, met een goede kop. Hoe dan ook, ik ga weer aan het werk en als op kantoor de collectieve hongerklop zich aankondigt ren ik naar de supermarkt om lunch te halen. Ik steek de straat over en wil net de stoep opspringen als ik een gestalte de Albert Heijn zie uitkomen. Een lang, slungelig lijf van minimaal twee meter met daarbovenop… de goeie kop van ICT-Bart.

Lees ook:

Tinder Dagboek: Ronja’s eerste date.
Tinder Dagboek: Meet Ronja James!
Tinder Dagboek: De gebonden man
Tinder Dagboek: Een vrije relatie?
Tinder Dagboek: Middel tegen dagelijkse sleur?
Tinder Dagboek: Radiostilte
Tinder Dagboek: Het Portiek
Tinder Dagboek: Tinderbalansdag

 

Laatste nieuws