Tinder Dagboek: Dikke Tinderhuid

Ronja James (32) is een freelance vormgever uit Amsterdam. Na een periode van rust aan het mannenfront – even uitblazen...

Ronja James (32) is een freelance vormgever uit Amsterdam. Na een periode van rust aan het mannenfront – even uitblazen van de relatiebreuk en wennen aan het alleenstaand moederschap – is ze weer aan het daten geslagen. Met een fulltime baan en twee kinderen is er niet veel tijd om de kroeg in te gaan, maar gelukkig is daar tegenwoordig Tinder, de app waarmee je potentiële kandidaten in de buurt kunt spotten. Voor Grazia houdt Ronja een dagboek bij met al haar online datingavonturen.

Dramatisch

Als ik wakker word denk ik: wat was er ook alweer? Oh ja, die dramatisch verlopen date. Maar hé, ik voel me eigenlijk lekker uitgerust en optimistisch! Ik heb het tafereel – mijn date praatte alleen maar over zijn exen en to be exen – uitvoerig met mijn vriendinnen besproken, inclusief mijn verbazingwekkende bereidwilligheid zo’n man een hele avond aan te horen.

No regrets

Het is een optimistisch stemmende gewaarwording: ik voel geen teleurstelling en al helemaal geen zelfverwijt. Om eerlijk te zijn vind ik het eerder een grappige anekdote. Ik heb geen enkele hunkering naar de man en voel me eigenlijk ook helemaal niet afgewezen.

Ben ik nu een dikke Tinderhuid aan het kweken? Of is het gewoon gezond, om hier onverschillig tegenover te staan?

Beeld: Pinterest

Laatste nieuws