Heftig: Suus kwam erachter dat haar vriend nog getrouwd is

Zijn ex-vriendin? Die blijkt eigenlijk zijn vrouw te zijn.

Suus* (24) en haar vriend Bastiaan (30) zijn ongeveer een jaar samen. Tijdens die periode zijn er af en toe wel eens conflicten geweest waardoor Suus wat wantrouwend is geworden, maar nu heeft haar vriend een wel héél heftige onthulling gedaan: hij blijkt nog steeds officieel getrouwd te zijn met zijn ex. Wait, what?

Leugens

Op Reddit vertelt de vrouw wat er allemaal aan de hand is. “We vertrouwden elkaar altijd volledig, tot een paar maanden geleden. Ik kwam erachter dat Bastiaan een tijdje gedate heeft met een ex-collega van ons (wij werkten ooit samen), maar dat had hij mij nooit vertelt. En dat terwijl ik hem ooit expliciet gevraagd heb of hij ooit relaties heeft gehad met mensen van werk.”

Volgens Suus vond Bastiaan het niet nodig om dat vertellen, omdat ze slechts een paar dates hadden gehad. Tijdens datzelfde gesprek vroeg ze haar vriend ook of er nog andere dingen waren die zij moest weten over zijn relatie-verleden, en hij antwoordde dat dat niet het geval was. “Maar ja, dat bleek een dikke leugen te zijn”, aldus Suus.

Ex-vriendin

Gisteren kwam Bastiaan namelijk met schokkend nieuws. Suus vertelt: “Bastiaan had wel verteld dat hij een andere vriendin heeft gehad voordat hij mij ontmoette. Maar altijd als ik hem vroeg wanneer die relatie uit was gegaan, kon hij zich dat niet precies herinneren. Zelfs het jaartal wist hij niet, en dat vond ik nogal raar.”

“Ik wist dat het een serieuze relatie was, en dat ze zelfs hadden samengewoond”, vervolgt de vrouw. “Maar wat hij niet verteld had, was dat ze getrouwd waren. Of beter gezegd, nog steeds zijn. Ze zijn uit elkaar, maar hebben nooit officieel een scheiding aangevraagd.”

Voorgelogen

Hoe ze daar achter kwam? Bastiaan deed gisteren ineens heel afstandelijk en kil, en dus bleef Suus maar doorvragen naar wat er aan de hand was. Uiteindelijk gaf hij toe. “Blijkbaar had zijn ex hem een berichtje gestuurd om te vragen naar hun scheiding. Hij heeft het berichtje in alle paniek verwijderd, dus ik kon ook niet meer zien wat ze precies had gezegd”, legt ze uit.

“Ik ben natuurlijk woedend”, zegt de vrouw. “Nooit heeft iemand mij zo voorgelogen en bedrogen.” Ze kan niet inzien hoe ze Bastiaan ooit nog moet vertrouwen. “Ik begrijp ergens wel dat hij niet wist hoe hij dit moest vertellen, maar we kennen elkaar nu al jaren. En hij heeft haar altijd gewoon zijn ex genoemd.”

vriendin

“Nu ik dit allemaal op een rijtje zet, zie ik ineens alle red flags die ik al die tijd gemist heb”, sluit Suus af. “Hij heeft me gewoon bedrogen. Ik heb altijd zo van hem gehouden en we hebben het al maanden over trouwen. Hoe kon hij het überhaupt met mij hebben over een aanzoek, terwijl hij nog niet eens gescheiden is van zijn vrouw?”

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op Reddit doet de vrouw haar verhaal onder de naam ThrowRA5555me.

Bron: Reddit | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws