Steph over… #Hairporn

Door op
Steph over… #Hairporn

dk2tkjr9t550_smStephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up musthaves vanuit Grazia HQ.

Kennen jullie de Rotterdamse @sarahangius al? Zij is de beautyvariant van Negin Mirsalehi. Met een dos op het koppie waar jij en ik jaloers op zijn, creëert ze achteloos vanuit haar huiskamertje creaties waar jij en ik nóg jaloerser op zijn. En dat voor zo'n anderhalf miljoen volgers, waarvan ik er eentje ben. Ik wil het allemaal: een runway ponytail, een fishtail paardenstaart en ook die messy bun. Zij kan het in vijftien seconden:

1. Runway Ponytail

2. Messy Fishtail Ponytail

3. Messy Bun

Maar ik ben een tool fool, de föhn gebruik ik alleen in noodsituaties (lekkages in huis waarbij mijn haar onverwachts nat is geworden terwijl ik binnen vijf minuten de deur uit moet, bijvoorbeeld), en van de krul slash stijltang krijg ik vreemde knikken in plaats van zachte beachwaves. Dus ben ik overgeleverd aan producten die nog iets van m'n haar kunnen maken, want ik geef de hoop op een creatieve, doch pluisvrije coupe nooit op. Mijn favorieten die voor mijn haar allemaal écht iets doen, vind je hieronder.

Vergeet je Stephanie niet op Instagram te volgen via @Stephaniegrazia?

Zie HIER alle Steph over… Blogs


Top 5 kortingscodes
Instagram