Steph over… #glamsquad

Door op
Steph over… #glamsquad

qr4t6se9nhfo_smStephanie Brandes is chef health, beauty en lifestyle bij Grazia. Elke week onthult ze haar beautygeheimen en make-up musthaves vanuit Grazia HQ.

Een van de grootste geneugtes in mijn leven is gluren op Instagram. En dan gluur ik het allerliefst bij celebs die zichzelf niet te serieus nemen - @blakelively, @chrissyteigen, @caradelevingne en @chungalexa zijn by far favoriet. Vooral naast de Kim Kardashians en Taylor Swiftjes van deze wereld, waarmee – zoals Wendy van Poorten het laatst in Grazia omschreef – het nu eenmaal lastig levelen is. Maar de Kim K’s & Tay Tay’s van deze wereld hebben een heel professioneel team achter zich staan die er voor zorgen dat ze zo knap en kunstig de deur uitlopen en wij niet, klopt. Well, dachten de gefrustreerde wij-willen-ook-een-personal-hairdresser-goden, let there be Instagram. Want nu zijn diezelfde make-up- en hairpro’s (aka glamsquad) dichterbij de doorsnee mensch, waardoor ook tips & tricks voorhanden liggen en dat biedt dan weer perspectief voor onze pluisharen en uitgelopen smokey eyes. Dus volg ik ook de professionals. Hierbij mijn lijstje must-follows, voor als je wel wat #hairandmakeupinspi kan gebruiken.

1. @makeupbymario Mario Dedivanovic is dé man die verantwoordelijk is voor het creëren van een stel jukbeenderen bij Kimmie K, oftewel De Contourkoning. De geplamuurde look is zijn handtekening, maar het geven van basistips is ‘m ook niet vreemd. Volg ‘m als je benieuwd bent hoe je je lippen moet contouren, maar blijf uit z’n buurt als je een hekel hebt aan de Kardashians.

2. @jenatkinhair Madonna, Emma Stone, Sofia Vergara, Jessica Alba, Cindy Crawford, Kim & Khloe Kardashian, One Direction, Miu Miu, Chloe, Alexander McQueen en Louis Vuitton: haarstylist Jen Atkin heeft een knap CV’tje. Voeg daarbij het haarplatform maneaddicts.com (vol tips & tricks) aan toe en deze vrouw mag eigenlijk niet ontbreken in je Instagramlijst.

3. @ctilburymakeup Begin volgend jaar is haar make-uplijn in Nederland te koop (De Bijenkorf) en dat is mooi spul, dus voor wie haar alvast wil leren kennen: meet Charlotte Tilbury – de make-up artist én vriendin van de sterren. Haar Instagramfeed staat namelijk vooral vol met foto’s van haar en Heel Bekend Hollywood. En vooruit, ook met tips.

Lees ook: Steph over… Een nieuwe hobby

Vergeet je Stephanie niet op Instagram te volgen @Stephaniegrazia?


Top 5 kortingscodes
Instagram