Personal Body Plan: Maand zes

Malu is 30, heeft een slanke bouw, maar eet ongezond. Op zoek naar een nieuwe levensstijl en de beste versie van zichzel...

Malu is 30, heeft een slanke bouw, maar eet ongezond. Op zoek naar een nieuwe levensstijl en de beste versie van zichzelf, volgt ze sinds 2 februari een intensief programma bij Personal Body Plan. Hier lees je elke maand, een half jaar lang, haar ervaringen én progressiefoto’s.

Laatste maand

De tijd vliegt en de laatste maand is alweer aangebroken. Nog een handjevol weken, en het einde van mijn Personal Body Plan zal zich aandienen. Tijd voor een eindspurt, want ik wil er graag nog zoveel mogelijk uithalen.

Recentelijk was ik twee weken op vakantie, een week op business trip en vijf dagen naar een festival in het buitenland. Daardoor heb ik (op zijn zachtst gezegd) niet optimaal gebruik gemaakt van het programma. Die dagen heb ik namelijk niet gesport, niet echt op mijn eten gelet en überhaupt niet ingelogd op mijn PBP-app.

Hoop geleerd

Gelukkig heeft het weinig invloed gehad op mijn resultaten en heb ik blijkbaar al een hoop geleerd! Zelfs op vakantie heb ik (onbewust?) betere keuzes gemaakt dan voorheen en probeerde ik waar mogelijk gezond te eten. Daarbij had ik altijd gezonde snacks (fruit, rauwkost en noten) in m’n tas voor onderweg en at ik elke dag een Quest Bar, voor de dagelijkse portie eiwitten en vezels. Ik heb zelfs braaf mijn vitaminen geslikt én gematigd met alcoholgebruik. Nou ja, behalve op dat festival dan. Anders kan ik die dixi’s niet aan.

Inmiddels heb ik een goede balans gevonden en kan ik dus wel spreken van een nieuwe levensstijl. Wil je weten hoe het afloopt? Koop dan de Grazia van  9 september. Daarin vind je mijn hele verhaal én het eindresultaat na 6 maanden!

Resultaat na 20 weken:

Laatste nieuws