Personal Body Plan: Maand vier

Malu is 30, heeft een slanke bouw, maar eet ongezond. Op zoek naar een nieuwe levensstijl en de beste versie van zichzel...

Malu is 30, heeft een slanke bouw, maar eet ongezond. Op zoek naar een nieuwe levensstijl en de beste versie van zichzelf, volgt ze sinds 2 februari een intensief programma bij Personal Body Plan. Hier lees je elke maand, een half jaar lang, haar ervaringen én progressiefoto’s.

Geen regels

“Mag je dat wel eten?” krijg ik vaak te horen van mensen, die weten dat ik bezig ben met Personal Body Plan. Wat een stomme vraag! Er zijn namelijk geen regels en het werkt voor iedereen anders. Maar in principe mag ik álles eten. Zolang het maar binnen mijn macro’s past. Ik probeer elke dag voldoende koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels binnen te krijgen, zodat mijn lichaam optimaal kan functioneren. Dus als ik op een dag nog niet genoeg vetten en koolhydraten heb gegeten, kan er ’s avonds prima een stuk chocolade in. Bijvoorbeeld.

Topfit

Nu ik drie maanden verder ben, kan ik wel stellen dat het programma heel goed werkt voor mij. Ik ben namelijk in tien jaar niet zo strak geweest en krijg steeds meer spiermassa op plekken waar ik wilde groeien. Maar los van de resultaten die ik in de spiegel zie, voel ik me ook topfit. En dat is echt het állerbelangrijkste.

Dus voor de mensen die alleen maar naar de verdwenen kilo’s kijken en denken dat ik een dieet volg: Ja, ik mag dat eten. De vraag is alleen of ik het wil. Een auto vind het toch ook niet fijn als je tankt met de verkeerde brandstof? Daarom doe ik mijn best om zoveel mogelijk producten met hoogwaardige voedingsstoffen te eten en niet vaker dan één keer per week te drinken. Daar ga ik heel lekker op. Vooral in de gym. Vier keer per week. Dus.

Resultaat na 12 weken:

Laatste nieuws