Pamela Anderson oud en fout op de catwalk

Pamela Anderson veroverde destijds de wereld door in een wulps rood badpak over het strand te paraderen in Baywatch. Nu...

Pamela Anderson veroverde destijds de wereld door in een wulps rood badpak over het strand te paraderen in Baywatch. Nu deed ze die scènes nog eens dunnetjes over op de catwalk.

Voor de modeshow van Richie Rich in New York verscheen ze in een erg sexy gouden badpak.  Het publiek werd er helemaal wild van. Maar de (mode)critici hadden daar heel andere ideeën over. Haar optreden wordt bestempeld als: aandachttrekkerij, oud en fout, en hysterisch.

Of ik het nog vind kunnen dat een 41-jarige Pamela Anderson in badpak over de catwalk gaat voor een ‘Blonds have more funÂ’– show ? Ik vind het er vooral totaal niet smaakvol uitzien.

Haar beroemde rondingen zijn zeker niet meer wat het ooit was maar hebben de tand des tijds nog aardig doorstaan. Natuurlijk ziet ze er niet meer uit als 18-jarig modelletje. Maar ik heb het vooral niet op de combinatie van blond, goud en veel bloot. Met terugwerkende kracht is dat rode badpak van Baywatch best decent te noemen.

Pamela op de catwalk oud en fout of best ok? Zeg het maarÂ…

Laatste nieuws