De modeweek van Fashion Hoax: Tijdloze items

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

Tijdloos

Hoe ouder ik word (28 over twee maanden…), hoe meer ik een eigen stijl krijg. Ik merk dan ook dat ik steeds meer tijdloze items koop, die niet alleen nu bij mij passen, maar ook als ik 38 word. Naast tijdloos wordt ook kwaliteit steeds belangrijker. Ietsje duurder natuurlijk, maar dit is het zeker waard. Deze week heb ik al een goede start gemaakt met het dragen van meer tijdloze items ?


Outfit: Warehouse jasIris & Ink trui – Iris & Ink rok – Aldo schoenen. Bekijk de volledige outfit hier.

Dit leren jasje heb ik al een jaar. Het is echt leer en dat is te merken ook! Het zit nog steeds heerlijk en ziet er super goed uit. Past bij elke outfit, ook bij zo’n nette look als deze!


Outfit: H&M bomberjas – Zara top & rok – Steve Madden schoenen. Bekijk de volledige outfit hier.

Deze rok is by far de beste aankoop ooit. Al drie jaar geleden gekocht en nog steeds een favoriet. Dit is echt een tijdloos item! Ik raad iedereen dan ook aan een lerenkokerrok (van goede kwaliteit) aan te schaffen!


Wannahave outfit! Bekijk de volledige outfit hier.

Dan is er natuurlijk nog ruimte voor de tijdloze items die ik zou willen, maar nog niet helemaal binnen mijn bereik zijn. Hopelijk over een paar weken tijdens de winter sale 😉 Deze Acne trui is absoluut mijn favoriet!


Outfit: Iris & Ink trui – Modstrom broek – Missguided schoenen. Bekijk de volledige outfit hier.

Deze kasjmier trui is net nieuw en is ook echt aangeschaft met de termen ‘Tijdloos & kwaliteit’ in mind. Deze trui voelt zo heerlijk.

Fijn weekend!

Laatste nieuws