De modeweek van Fashion Hoax: When in London

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Zoals jullie vorige week hebben gelezen was ik afgelopen weekend in Londen voor Fashion Week en om de stad te ontdekken. Ik noemde Londen al eens eerder het New York van Europa en zo voel ik het na onze laatste trip alleen maar meer. Londen is echt een hele leuke inspirerende stad en ik deel dan ook graag mijn ervaringen en een aantal tips met jullie!



Outfit: Zara trui – Front Row Shop broek – Buffalo schoenen – DKNY tas. Bekijk de volledige outfit hier.

Deze outfit droeg ik op dag twee, de dag dat we ons hebben gemengd tussen de Fashion Week gekte, waarna we vervolgens lekker hebben gegeten in Covent Garden. Daar is deze foto dan ook gemaakt.


Eten bij Jamie’s Italian in Covent Garden

Speaking of Covent Garden, dat is onze favoriete buurt by far! Het is gezellig, knus en creatief. Veel leuke eettentjes (waaronder Jamie’s Italian waar je echt heen moet, ook als je zoals ons niet fan bent van Jamie!), winkels en Covent Garden Market (met een Laduree).


Regent Street en typische Engelse taxi’s

In Regent Street draait alles om shoppen, shoppen, mooie gebouwen en shoppen. Waar je in veel grote steden overal en nergens leuke winkels hebt, zit het in London lekker dichtbij elkaar. Want na Regent Street loop je zo door naar Oxford Street.


Bij Somerset House voor Fashion Week

Ik heb bewust geen shows of afspraken ingepland, dit weekend was een weekendje weg met het vriendje. Ondanks dat hebben we wel een kijkje genomen bij Somerset House. Ergens was het inspirerend, maar het was vooral een gekkenhuis. En het jammere is dat juist die gekken worden vastgelegd door streetstyle fotografen. Daar staat mijn Pinterest zeker niet vol mee! Dus na een paar minuten zijn we (Anouk en Rosanna van Creators of Desire, en de vriendjes) lekker verderop wat gaan drinken.


Sightseeing bij The Big Ben

In London heb je veel sightseeing to do. Wij zijn naar Big Ben geweest, Parlement Street en Trafalgar Square, wat allemaal bij elkaar in de buurt zit. Vanuit Trafalgar Square loop je zo door naar Covent Garden en kun je zelfs doorlopen naar Oxford Street. Leuke route dus! Daarnaast zijn we naar de Tower Bridge gegaan. Echt indrukwekkend, maar daarna snel weer op de metro stappen naar een andere buurt 😉


Even bijkomen in ons hotel, citizenM London Bankside

Een super gaaf en toch betaalbaar hotel in Londen is citizenM. Het is iets buiten het echte centrum van Londen, maar het is het extra metro ritje zeker waard! CitizenM is een hip, modern en inspirerend hotel, echt een aanrader.


In de hipsterbuurt van Londen: Shoreditch. Outfit: Acne trui – Front Row Shop broek – Michael Kors sneakers – Saint Laurent zonnebril

Londen is gevuld met prachtige gebouwen gebouwd met witte en licht grijze stenen. Perfect om outfits voor te shooten. Maar toen we in Shoreditch waren, interesseerde die witte muren me niet echt meer. Shoreditch is namelijk gevuld met kunstige, urban muurtjes met graffiti. Het past perfect in de hipster buurt waar je zeker naar toe moet als je naar Londen gaat!

Laatste nieuws