De modeweek van Fashion Hoax: Bekentenissen van een modeblogger

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Ik post inmiddels al weer een paar maanden persoonlijke berichten op mijn blog. Dat was best een stap, maar het is een die me erg goed bevalt. Ik word steeds opener en eerlijker, wat deze week heeft geresulteerd in een aantal bekentenissen (“These are my confessions”). Zo heb ik bekent dat ik een fake Acne trui draag, welke fouten ik in 2014 heb gemaakt en dat ik de hele week al dezelfde trui draag (maar wel op verschillende manieren!). Read for yourself!

6 Blog fouten die ik niet weer wil maken in 2015

Nu het jaar bijna voorbij is, ga ik nadenken over alles dat er is gebeurd en dingen die ik anders had moeten doen. En terwijl ik aan het denken was, bedacht ik me dat ik er een lijstje van moest maken voor m’n blog. Misschien kunnen mijn fouten dienen als tips voor mijn lezers. Lees nu op mijn blog 6 blog fouten die ik niet weer wil maken in 2015.

Outfit: H&M trui & broek – Prada tas – Steve Madden schoenen – Calvin Klein zonnebril. Bekijk de volledige outfit hier.

Dacht je dat dit de Acne galactic knit was? Dat kan ik me voorstellen, want hij lijkt er wel op. Hij is net wat anders, maar H&M Trend was er zeker door geïnspireerd, no doubt. Dus ja, ik speel vals 😉

Outfit: H&M trui & broek – Current/Elloitt jeans – Alexander Wang schoenen. Bekijk de volledige outfit hier.

Het zal je als fashionista niet ontgaan zijn: truien en vesten achterste voren dragen is hot. Een fijne manier om het maximale uit je kleding te halen. Ik draag deze trui dan ook al bijna de hele week, maar de ene keer goed en de andere keer achterste voren. Ach, je moet toch wat! Btw, heb je deze nieuwe “trend” ook al geprobeerd?

Outfit: H&M trui & broek – Warehouse jas – Alexander Wang schoenen. Bekijk de volledige outfit hier.

Zo is de trui dus normaal. En ja, hij ligt inmiddels in mijn wasmand 😉

Win een case/skin van Caseapp!

Het is nog steeds december, de win-maand bij Fashion Hoax, dus ik kan deze blog niet eindigen zonder nog even te laten weten wat je deze week kunt winnen. En dat is: een case/skin van Caseapp! Kies een trendy cover of ontwerp er zelf een, alles kan. Wil je meedoen? Ga dan even naar mijn blog.

Laatste nieuws