De modeweek van Fashion Hoax

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Afgelopen week was een echte modeweek, mede dankzij de Creators of Desire meeting bij het Sanoma hoofdkantoor. Het is altijd goed om met z’n allen te brainstormen en weer een frisse kijk te krijgen op mode en bloggen. En niet alleen de meeting met het team, maar ook het bezoekje aan de Grazia Fashioncloset was zeer inspirerend 😉

Met een deel van de Creators crew. Bekijk de volledige post hier.

Hoe kun je meer uit je blog halen? Dat was de grote vraag tijdens de Creators of Desire x Blog Today meeting gister. Samen met Stephanie, Annerieke, Rosanna, Anouk en het Sanoma Blog Today team heb ik flink gebrainstormd over de toekomst van ons mooie platform. We hebben inspirerende presentaties gekregen en daarbij ook veel tips. Een aantal tips lees je op mijn blog.

De dag begon met een heerlijke lunch, gevolgd door rondleiding op het hoofdkantoor van Marie Claire en Grazia. De Grazia rondleiding werd verzorgd door editor in chief Hilmar Mulder herself. Zeker niet verkeerd 😉 Vooral een bezoek aan het “modehok” van Grazia, gevuld met items van onder andere Chanel, Dolce & Gabbana en Alexander McQueen, was een super ervaring. Ik voelde me een beetje Carrie Bradshaw in de Vogue accessories closet, ondanks dat ik geen urban-shoe-myth vond!

Outfit: Front Row Shop top – Nelly broek – Marc by Marc Jacobs horloge. Bekijk de volledige outfit hier. 

Kun je je voorstellen dat ik vroeger een hiphop chick was die gekleurde sneakers, wijde jeans en petjes droeg? Iedereen die ik dit vertel weet niet wat ‘ie hoort! Ach, we hebben allemaal wel foute mode momenten gehad toch? Ik ben in ieder geval blij dat ik geen getatoeëerde gothic was. Al had ik wel een tongpiercing, can you believe it?! Dat ik vroeger het lef had om dat te doen, damn! Al hoewel, het klinkt heel stoer, maar ik viel tijdens het zetten bijna flauw tussen de getatoeëerde en gepiercete mannen van Blitzz in Groningen.

Alexander Wang x H&M!

Afgelopen zondag werd ik wakker met nu al het beste modenieuws van 2014: Alexander Wang is de nieuwe gast designer voor H&M. De droom van bijna iedere fashionista. Heel Twitter en Instagram stond er dan ook vol van. Zoals je kunt zien ben ik al lange tijd pro Team Wang. Dit shirt heb ik vorig jaar gekocht bij Fashaves. Anywho, toen mijn enthousiasme en de daarbijbehorende adrenaline (en dat op zondagochtend!) wat afzakte werd ik dan ook overvallen door lichte paniek. Want hoe ga ik ooit aan zo’n item komen als de hele wereld dat ook wil?! Daarom vijf tips, lees ze op mijn blog!

Outfit: H&M jas – River Island broek – W Concept slip-ons en top. Bekijk de volledige outfit hier.

All black, all good. Serieus, een zwarte outfit doet het altijd goed! Spice it up met wat opvallende accessoires and you’re ready to go!

Een nieuwe hairdo!

Vrouwen met onnatuurlijk blond haar kennen het probleem van uitgroei. Ik was elke maand €50 lichter door de kappersbehandeling (ik doe het echt niet zelf!) en elke maand werd de conditie van mijn haar slechter en slechter. Ik was er helemaal klaar mee! Ik wil mijn blond later uitgroeien en alleen highlight plaatsen. Een grote stap, want ik hou, hou, hou van platinum blond haar. Maar ik wil nog liever dat ik op mijn 40ste nog haar op mijn hoofd heb, dus ja..

Afgelopen donderdag ging ik naar ‘Mooi onder een kap’ om lowlights te laten zetten en mijn hele haar en lekker as-tint te geven. Geen groot verschil zoals je ziet, maar de uitgroei valt nauwelijks op. Nu kan ik het lekker uit laten groeien. Doel bereikt!

Laatste nieuws