Grazia’s nieuwe modeblog: Look at London by Faye

Vier jaar geleden verhuisde ik van Amsterdam naar Londen om fashion design te  studeren aan het London College of Fashi...

Vier jaar geleden verhuisde ik van Amsterdam naar Londen om fashion design te  studeren aan het London College of Fashion. Inmiddels heb ik mijn studie afgerond  en ik wil nog lang niet terug naar Amsterdam! Ik werk hier als freelancer aan  verschillende modeprojecten en als ik tijd over heb, – helaas niet vaak genoeg –   schrijf ik over mode en stijl op mijn blog; LookatLondonbyFaye.

 

 

Londen is een van de meest vooruitstrevende en spannende steden op het gebied van mode. Een goede plek dus om inspiratie op te doen voor wat volgend seizoen je must-have item gaat worden of hoe je outfits op een originele manier kunt (re-)stylen. Om ervoor te zorgen dat je voor deze essentiële fashion inspiratie niet de Noordzee hoeft over te steken, kwam Grazia met het lumineuze idee om mij vanuit Londen regelmatig verslag te laten doen. Aangezien het nu London Fashion Week is, kan ik me geen beter moment voorstellen om hiermee te beginnen.

Somerset House

Dit keer fotoverslag vanuit een van de hub’s van de fashion week: Somerset House. Somerset House is de plek waar verschillende presentaties en shows plaatsvinden, maar ook waar hordes fashionista’s en wannabe stijliconen naartoe komen om gezien en gefotografeerd te worden. Het is een behoorlijk circus, maar altijd genoeg te zien.

MiuMiu met kattenprint

Deze keer gespot: veel vrouwelijke fifties silhouetten, cat-eye zonnebrillen, een beetje 70’s boho en die geweldige roze jas van MiuMiu met kattenprint.

Volgende week foto’s van de sylish gasten die arriveren bij de Burberry Prorsum show in Hyde Park.

 

Beeld: LookatLondonbyFaye

Laatste nieuws