Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Liefdesexpert Marleen: Waarom Katy Perry steeds op foute mannen valt

Liefdesexpert Marleen Janssen duidt het liefdesleven van de sterren – en ook een beetje dat van jou. Waarom Katy Perry s...

Liefdesexpert Marleen: Waarom Katy Perry steeds op foute mannen valt

Liefdesexpert Marleen Janssen duidt het liefdesleven van de sterren – en ook een beetje dat van jou.

Waarom Katy Perry steeds op foute mannen valt

Je weet het in één oogopslag: met deze man (of vrouw) wil ik wel koffiedrinken, een avondje dansen, misschien wel meer. En soms weet je direct: nee. Met deze persoon wil ik helemaal niets. Niet eens twee minuten in een lift staan. Het is je intuïtie die je stuurt. Vrouwen zeggen: ‘Ik zag hem in de groep staan en hij was echt niet de knapste, maar ik wist gelijk: die moet ik hebben.’ Of: ‘Er was iets aan zijn blik, hij keek me aan met een loensend lachje en we hadden gelijk pret.’ Iets in jou wijst je de weg. Daar kun je op vertrouwen. En daarna begint natuurlijk het flirten en het om elkaar heen draaien en ontdek je of het écht een leukerd is.Dit is de verstandige manier om op zoek te gaan naar een nieuwe liefde.

Er is ook een tweede manier. Dat is de manier die Katy Perry toepast. Zij laat zich in haar mannenkeus niet sturen door haar intuïtie, maar luistert naar het verlangen in haar onderbuik. Geilheid. Je kent het wel. Je hebt zin in seks en wie is de lekkerste kandidaat? Dat is áltijd de man met de breedste schouders, de knapste kop en de diepste stem. Als je geluk hebt levert dat een nachtje vuurwerk op, misschien drie stomende weken. Maar geloof me: als je je laat leiden door geilheid vind je nooit de toekomstige vader van je kinderen.

Jammer voor Katy. Ze is hardleers. Eerst was er foute man Russel Brand. Daarna sujet DJ Duplo, die tussendoor nog een kind bij zijn ex verwekte. En nu is er notoire vreemdganger John Mayer, met wie het al drie keer aan en uit ging. Katy zelf zegt dat ze ‘alleen seks kan hebben als het gierend spannend is’. Ze bedoelt dat ze het nodig heeft dat een man over haar grenzen gaat. Mmm, geen recept voor een veilige, warme relatie. Foute mannen zijn nu eenmaal geen blijvertjes.

Marleen Janssen schrijft over vrouwelijke seksualiteit, het vallei-orgasme en de liefde. Haar nieuwe boek Dit Zouden Alle Vrouwen (En Mannen) Moeten Weten is net uit. Hier download je gratis de eerste twee hoofdstukken.