De modeweek van Fashion Hoax: Weer & Wind

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Als mode blogger die parttime werkt, moet je outfit shoots goed inplannen. Het liefst in combinatie met een gezellig bakje koffie samen met je fotograaf. Op de een of andere manier is het op de “shoot dagen” altijd rotweer. Of de zon schijnt juist zo vel dat je extreem veel contrast in de foto krijgt. Maar vijand nummer 1 is sowieso regen! En vijand nummer 2, wind, volgt daar direct achteraan.

Bij regen ga je überhaupt niet shooten, maar bij wind doe je vaak nog een poging. Gevolg: foto’s met haar voor je gezicht, een waaiende jas of blouse en foto’s met een ‘de wind is zo hard en koud dat mijn vel er af waait’ uitdrukking..

Zie hieronder de voorbeelden. Foto twee was in de regen, zoals je close-up kunt zien aan mijn licht krullende haar en de spetters op mijn complete outfit. Enig… :

Oké ik geef het toe, soms is het juist ook wel natuurlijk, even zo’n zuchtje wind dat je haar stijlvol laat wapperen. Hmmm, misschien is het toch niet zo verkeerd om een Nederlandse blogger te zijn.

Laatste nieuws