De modeweek van Fashion Hoax: Verhuizen, verhuizen, verhuizen!

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Het waren drukke weken. Jullie weten waarom: de verhuizing. Maar ik ben niet alleen verhuisd met mezelf, ook met Creators of Desire, het platform waar ik voor blog. In dezelfde week. Perfecte timing.

Als je ooit bent verhuisd naar een nieuwe website of een nieuw huis, weet je hoe intens het is. Weken ben ik content aan het “inpakken” en overzetten en tegelijkertijd m’n inboedel aan het inpakken. Wijzigingen sturen naar de web-ontwikkelaar en adreswijzigingen naar instanties. Overleggen met Anouk en de woningstichting. Kortom, één grote chaos in de kop. De rest van het leven staat even stil: vrienden, daten, mijn andere baan, instagram, outfit foto’s… Gelukkig had ik nog twee outfit foto’s liggen die ik vandaag weer graag met jullie deel.

Wat betreft de het nieuwe huis, ik ben redelijk gesetteld en ontzettend blij! Foto’s volgen, stay tuned.

Wat betreft de nieuwe site, neem vooral een kijkje op creatorsofdesire.com Ik ben erg blij en trots met onze nieuwe richting en ons nieuwe uiterlijk. Wees gewaarschuwd, het is heel anders 😉 Maar ook super tof!

Ik ga genieten van al het nieuws, fijn weekend!

Laatste nieuws