De modeweek van Fashion Hoax: Tijd voor nieuwe accessoires

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en s...

Elke week laat fashionblogger Lian van Fashion Hoax zien hoe haar afgelopen modeweek er uitzag. Lian houdt van mode en schrijven. Houdt van inspireren en geïnspireerd worden. En er is volgens haar geen betere manier dan dit via een blog te doen. Ze is wellicht een kleine blondine, maar ze is erg ambitieus als het aankomt op mode, bloggen en haar werk. Lian communiceert als Fashion Hoax niet alleen de laatste trends maar vertelt met haar outfits wie ze is en waartoe ze in staat zou zijn.

De modeweek van Fashion Hoax

Ik ben zo’n rare fashionsita die vooral vaak kleding koopt, in plaats van accessoires om de look mee af te maken. Heel onverstandig, want met een variatie aan accessoires kun je juist makkelijk en goedkoop je looks net even anders doen lijken. Nou, ik heb het deze week even ingehaald. Met drie paar nieuwe schoenen en een Marc by Marc Jacobs tas wel te verstaan. Oepsie… Ach, soms moet je jezelf verwennen toch?

Bekijk de complete looks op mijn blog of Instagram. Fijn weekend!

Laatste nieuws