Blog: Face Off

    Café Lalo is een tentje waar je jouw hart kunt ophalen aan een heel uitgebreid assortiment aan de lekkerste taartjes...

 

 

Café Lalo is een tentje waar je jouw hart kunt ophalen aan een heel uitgebreid assortiment aan de lekkerste taartjes. Café Lalo is ook een movie spot. Hier zaten Meg Ryan en Tom Hanks te bekvechten tijdens die beroemde scène uit You’ve Got Mail. Mega toeristisch dus, maar als je daar direct na openingstijd een tafeltje weet te bemachtigen, is de kans dat de open dak bussen nog niet aan hun hysterische hop on- hop off schema’s zijn begonnen. Kun je in alle rust genieten van al dat lekkers dat je vanuit die reuzen vitrine ligt aan te staren.

Toen ik daar laatst weer een caloriebom in de vorm van een Keylime had weggespoeld met een redelijk onschuldige (alles is daar transfat free…)Mimosa, dacht ik weer aan die scène en aan Meg. Ik besloot Meg even te googelen. Not good! “For Heaven’s Sake Meg, was dat nou echt nodig, die meedogenloze toetakeling?” Van dat onschuldige meisjesgezicht, dat mij overigens al best de keel begon uit te hangen, is werkelijk niks meer over. Het is zelfs zo erg dat het me verbaast dat ze haar niet gevraagd hebben voor The Exorcist. Ik word hier dagelijks geconfronteerd met previews voor de zoveelste sequel van deze horror en ik moet zeggen dat ze door Meg te casten enorm hadden kunnen besparen op de grime. Gewoon heel vroeg wakker maken en hop, meteen de studio in.

Ik weet dat dit onderwerp al honderden malen besproken is, maar kennelijk niet genoeg. Wat bezielt al die sterren? Doen ze geen vooronderzoek voordat zij één of andere beunhaas een naald of erger in hun bovenlip laten duwen? Ik hoorde bijvoorbeeld dat de chirurg van Priscilla Presley een goedje in haar gezicht had gespoten, dat normaal gebruikt wordt om auto-onderdelen mee te oliën. Resultaat? Ik zou zeggen, graaf haar wereldberoemde ex op en vertel me wie er beter uitziet…

Of Lil’ Kim dan? Is het eigenlijk wel Kim, want ze is duidelijk toegetakeld door een zeer bijziende chirurg. Wel goedkoop, zeker met Kim’s carrière die nu al een paar jaar stil ligt en daarmee dus ook de cashflow.

Ik keek laatst weer eens één van mijn favoriete films Ferris Bueller’s Day Off met daarin een piepjonge Jennifer Grey. Ik vond haar toen al prachtig, dankzij die neus. Maar zij vond kennelijk dat die neus haar carrière in de weg stond en gaf een chirurg toestemming er flink op los te zagen. Was dat een goeie zet? Nou, noem één kaskraker met Jennifer in de hoofdrol (los van Dancing With the Stars seizoen 11) na de neusverminking en je hebt het antwoord.

Niet iedereen is gezegend met anti-rimpelgenen. En daarom omarm ik elke topchirurg die ons bijstaat in die ongelijke strijd tegen de zwaartekracht. Maar lieve sterren, lees in de toekomst alsjeblieft eerst rustig alle reviews over jouw chirurg voordat je hem vrijspel geeft. Of nog beter, lees eventjes de spottende onderschriften bij jullie foto’s in de roddelbladen, dan snappen jullie wat ik probeer te zeggen!

Laatste nieuws