Alexandra loves: ? ‘Sans Soucis’

Soms zijn er beauty artikelen waar ik ongelofelijk blij van wordt omdat ze meteen resultaat geven. Geduld is namelijk ni...

Soms zijn er beauty artikelen waar ik ongelofelijk blij van wordt omdat ze meteen resultaat geven. Geduld is namelijk niet één van mijn sterkste eigenschappen.
Het beauty merk Sans Soucis heeft een amazing beautyboost, de  Deep Moist Depot in haar assortiment. Inmiddels heb ik al heel wat flesjes versleten.
Mijn huid heeft in deze tijd veel last van de verwarming die weer flink staat te loeien. Hij voelt trekkerig en droog aan. Deep Moist Depot is een 30 ml flesje
dat bestaat uit thermaal water uit Baden Baden, amandel olie en Hyaluronzuur en vitamine E. Het is vrij van bindmiddelen waardoor je voor gebruik goed moet schudden.
Het is leuk om te zien hoe dit ‘water’ ( voelt meer als een serum) mijn huid onmiddellijk van vocht voorziet en glad maakt waardoor hij soepel aanvoelt.
Echt heerlijk! Op langer termijn worden mijn aanwezige rimpels ook verminderd. Daar worden we blij van. Probeer het eens zou ik zeggen, ik weet zeker dat je blij bent met deze tip.

Nu komt Sans Soucis met een nieuw product uit. Bij de  ontwikkeling van haar nieuwe huidverzorginglijn, hebben ze de uitspraak van:” One Apple a day , keeps the doctor away” zeer letterlijk genomen.  De : “One Apple a day “producten zijn verrijkt met een wel heel bijzonder ingrediënt, het appelstamcel extract. Het gaat om een Zwitserse appel met de glamorous naam Uttwiler Spätlauber.  Klinkt als een zeer gezonde appel. Wetenschappers zijn er in geslaagd om de stamcel extracten van deze appel in te kapselen in liposomen. Deze appelstamcellen verlengen de levensduur van de huidcellen!  Ook deze huidverzorging lijn is weer verrijkt met thermale water uit Baden Baden. De Sans Soucis One Apple a Day huidverzorgingslijn is geschikt voor alle huidtypen vanaf 25 jaar.  One Apple a Day biedt zichtbare huidverbetering binnen 28 dagen. Om dit te bewijzen geldt er zelfs een niet goed geld terug garantie bij aankoop. Nou… dan zijn ze zeker van hun zaak.
Ga naar www.beautyservice.com om te zien waar het dichtstbijzijnde verkooppunt is.

One Apple a Day ( gecombineerde en vette huid) € 39,95 (50 ml)
One Apple a Day ( droge huid)  € 42,  (50 ml)
One Apple a Day Oogcreme € 32,50 ( 15 ml)
Deep Moist Depot € 27,95 (30 ml)

 

Laatste nieuws