Alexandra loves: ? ‘ BrightSmile ”

Recent zat ik met een vriendinnetje tijdens de lunch enkele lipsticks te testen. Het viel me op dat bij haar de lipstic...

Recent zat ik met een vriendinnetje tijdens de lunch enkele lipsticks te testen. Het viel me op dat bij haar de lipsticks veel beter tot hun recht kwamen dan bij mij. Zij had, ondanks dat zij een fervente rookster is, parelwitte tanden. Wat bleek…zij had haar tanden laten bleken. Niets puur natuur. Hoe mooi de lipsticks ook waren, het lukte lukte mij niet om hetzelfde glamorous effect te creëren. Kortom ik was een perfecte kandidaat voor een bleeksessie bij WIT.
WIT is een lifestyle winkel waar je zonder afspraak terecht kunt voor een bleekbehandeling! Zij werken met de BrightSmile methode. Dat is een gel die 15 % waterstofperoxide bevat en de tanden binnen een uur negen tinten lichter maakt. Dat wilde ik meemaken, en ik nam mijn vriendinnetje Stephanie mee voor de moral support. Carice van Houten was me net voor geweest. Ik hoop niet dat dit op verzoek van Tom Cruise was?

Bij binnenkomst valt je meteen op, hoe wit de tanden van alle medewerkers zijn! Na een intake gesprek mag je plaatsnemen in een comfortabele behandelstoel. Even denk je nog, dit gaat een heerlijk ontspannend uurtje worden! Totdat je na een medische check ( gelukkig vragen ze niet naar je gewicht), een blauw bitje in je mond krijgt, enkele watten in je onder en bovenlip en nog een soort van gele high tech bril op. Om het nog wat feestelijker te maken, krijg je over je neus ook nog een soort lapje. Mijn tanden kregen daarna een blauw laagje met waterstofperoxide. Ik voelde me Babe of the month… Stephanie vond het erg grappig om van dit geheel enkele foto’s met haar telefoon, van mij te maken!  Ik probeerde ondertussen te ontspannen met enkele afleveringen van Sex and the City maar dat was nog best moeilijk. Drie keer 20 minuten duurt een sessie, en bij de tweede sessie begonnen mijn tanden wat gevoelig te worden. Maar eerlijk is eerlijk, het eindresultaat was fantastisch, ik had prachtig witte tanden! En dat allemaal in een klein uur. Bij vertrek krijg je nog pijnstillers (heb ik niet nodig gehad) en een checklist mee, waarop adviezen, en recepten staan. Je mag het eerste 24 uur alleen maar witte producten eten. Sigaretten, lippenstift, rode wijn, drop, en chocola zijn een NO GO !

Welke lipstick ik nu op doe, het effect is grandioos! Deze beauty junk belooft dat ze in de toekomst nog beter zal flossen, stoken en poetsen om zo mijn stralende gebit wit te houden. Het enige vervelende aan deze middag was dat ik een week later met deze ellendige foto’s op Facebook stond. Met deze vriendin heb je geen vijanden nodig.
Een BrightSmile behandeling bij WIT kost € 425,-
De BrightSmile tandpasta kost € 22,-  www.wit.nl

Laatste nieuws