Rosalie van Breemen is happy single

Rosalie van Breemen is vrijgezel en treurt daar niet om. Sterker nog: ze geniet enorm van haar vrijheid! “En dan bedoel...

Rosalie van Breemen is vrijgezel en treurt daar niet om. Sterker nog: ze geniet enorm van haar vrijheid! “En dan bedoel ik niet dat ik met iedereen de koffer in kan duiken, want dat is niet de vrijheid waarnaar ik op zoek ben”, vertelt het ex-model aan Grazia.

“Waar het om gaat, is dat je jezelf kunt zijn en je eisen, waarden en normen niet hoeft bij te stellen tot iets middelmatigs, omdat je liever niet alleen bent”, aldus Rosalie.

Natuurlijk mist ze soms wel iemand naast zich: “Er is nooit een kerel die zegt: ‘Ik ben je auto wel even naar de garage’, dus ik moet elke dag weer mijn eigen cheerleader zijn. In 99 procent van de gevallen lukt dat, maar ik heb ook weleens één keer in de maand dat mijn hormonen naar beneden lazeren en ik een nanoseconde denk: kut.”

“Maar wat komt, dat komt. En wat niet komt, is ook goed”, vervolgt Rosalie. “Ik wil niets forceren. Ik heb de parel nog niet gevonden. Of, beter gezegd: de parel heeft mij nog niet gevonden, want ik ben zelf niet op zoek.”

Lees het hele interview met Rosalie deze week in Grazia!

Beeld: ANP

Laatste nieuws