Hoe Cara Delevingne de wereld verovert

Cara Delevingne (20) is hard op weg om de wereld te veroveren. Overal waar we kijken zien we haar. En als het aan Sarah...

Cara Delevingne (20) is hard op weg om de wereld te veroveren. Overal waar we kijken zien we haar. En als het aan Sarah Doukas ligt, blijft het hier niet bij. De modelscout die ook Kate Moss ontdekte, voorspelt een veelbelovende toekomst voor de nieuwe it-girl.

En terecht, want het 20-jarige model liep in bijna alle shows van New York, Londen, Milaan en Parijs en brak daarmee het record aantal shows lopen in één seizoen. Ze deed campagnes voor Chanel, H&M, Zara en DKNY, én speelde een klein rolletje in Anna Karenina.

Niet voor niets won Cara tijdens de afgelopen British Fashion Awards de prijs voor Model of the Year en werd ze één van Victoria’s Secrets nieuwe Angels. Ze vindt het allemaal nog heel onwerkelijk: “Ik ben nog zo groen in de modewereld. Ik was nooit met mode bezig. Dat zag ik als iets vreemds”, vertelt ze aan The Telegraph.

Ook is Cara is dol op feesten. Ze gaat maar al te graag de hort op met BFF’s Pixie Geldof, Georgia Mae Jagger, Prinses Beatrice van York, Lily Allen, Rihanna en Rita Ora. Voor Ora heeft ze zelfs lesbische gevoelens. Overigens had Delevingne ook romances met One Direction´s Harry Styles en muzikant Jake Bugg.

Op het witte doek of in de muziek, in de mode, op de catwalk of in bladen en campagnes, Cara Delevingne gaan we nog heel veel tegenkomen.

Wil jij alles weten over het leven van deze it-girl, lees dan de nieuwe Grazia van deze week! (CCA)

Laatste nieuws