‘Selena Gomez lacht om gedrag Justin Bieber’

Selena Gomez kan naar verluidt alleen maar lachen om het kinderachtige gedrag van haar ex Justin Bieber. De 19-jarige za...

Selena Gomez kan naar verluidt alleen maar lachen om het kinderachtige gedrag van haar ex Justin Bieber. De 19-jarige zanger arriveerde vorige week twee uur te laat voor zijn concert in Londen en hij bedreigde een fotograaf in de Britse hoofdstad.

Volgens een kennis van de 20-jarige zangeres, die Justin in januari dumpte na twee roerige jaren, amuseert Selena zich met alle kritiek die JB over zich heen krijgt. “Selena houdt een oogje op Justin in het nieuws en ze lacht zich rot. Het interesseert haar geen bal meer. Ze wil niet langer moedertje spelen”, aldus de bron tegenover HollywoodLife.com.

Hij vervolgt: “Selena voelt zich momenteel vrij en geniet van haar tijd met haar vrienden. Ze vindt Justins gedrag absoluut niet stoer of sexy. Ze wil een man die alles op een rijtje heeft, en geen verwend jongetje meer.”

Selena zou onlangs hebben onthuld dat ze op zoek is naar een meer volwassen man om te daten. De insider zegt daarover: “Ze zoekt nu een oudere man. Selena schaamt zich voor Justins gedrag sinds hun breuk. Hij is precies in het soort persoon veranderd dat ze altijd verafschuwde.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images

Laatste nieuws