Adele krijgt beeld in Madame Tussauds Amsterdam

Adele is binnenkort te bewonderen in onze hoofdstad. Ze krijgt namelijk een wassen beeld in Madame Tussauds. Het beeld v...

Adele is binnenkort te bewonderen in onze hoofdstad. Ze krijgt namelijk een wassen beeld in Madame Tussauds. Het beeld van de Britse zangeres zal naast Amsterdam ook in Londen komen te staan.

Volgens een woordvoerster van het Amsterdamse museum is de vereeuwiging van Adele een ‘perfecte toevoeging’ aan hun muziekpodium.

“Ze is op dit moment een van de succesvolste zangeressen ter wereld en een van de meest populaire persoonlijkheden. Sinds de release van Skyfall is de vraag naar een beeld van haar enorm toegenomen en dit leek ons het juiste moment om haar te eren na het fenomenale succes met het nummer“, aldus de woordvoerster.

Haar wassen evenbeeld is vanaf juli te bewonderen en zal gehuld zijn in een lange zwarte jurk die lijkt op de jurk die de zangeres droeg bij de uitreiking van de Grammy’s in 2012. Adele komt naast sterren als Lady Gaga, Beyoncé en Justin Bieber te staan. (MB)

Laatste nieuws