Kim Kardashian wil stoppen met realityshow

Kim Kardashian stopt na seizoen negen met de realityshow Keeping Up with the Kardashians. Dat onthult ze in een intervie...

Kim Kardashian stopt na seizoen negen met de realityshow Keeping Up with the Kardashians. Dat onthult ze in een interview met het tijdschrift Du Jour. De aanstaande moeder geeft aan dat ze haar rol in de serie niet langer als een uitdaging ziet. “Het gaat erom dat je dingen doet waar je blij van wordt en die je opnieuw motiveren.”

Kim vertelt dat Kanye West haar heeft geïnspireerd om de keuze te maken. “Mijn vriend heeft me veel geleerd over privacy. Ik ben er klaar voor om minder open te zijn over sommige dingen, zoals mijn relaties. Ik realiseer me dat niet iedereen alles over me hoeft te weten. Mijn prioriteiten zijn veranderd.”

Eerder maakten Kim en Kanye al bekend dat hun baby niet te zien zal zijn in de serie en ook geen eigen realityserie krijgt. “Kim en Kanye willen dat deel van hun leven heel graag privé houden”, zei een bron daarover.

Hoewel Kim nu heeft besloten dat ze na seizoen negen zal stoppen, wil ze ook niet uitsluiten dat ze ooit terugkeert. Op dit moment wordt seizoen acht van de realityserie opgenomen dat in juni in Amerika wordt uitgezonden. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images

Laatste nieuws