Harry Styles: ‘Taylor blijft een lieve meid’

Harry Styles beschouwt zijn ex-vriendinnetje Taylor Swift nog steeds als ‘een lieve meid’. De One Direction-zanger, die...

Harry Styles beschouwt zijn ex-vriendinnetje Taylor Swift nog steeds als ‘een lieve meid’. De One Direction-zanger, die afgelopen maand brak met de blondine, zegt zich dan ook geen zorgen te maken om haar tegen het lijf te lopen tijdens de Brit Awards aanstaande woensdag.

Harry verklaart in de Britse Grazia: “Natuurlijk ben ik niet bang om haar te zien. Het is een lieve meid. Ik heb geen slecht woord over haar te zeggen.” Naar verluidt zouden de organisatoren van de awardshow voor de zekerheid het schema van de repetities hebben omgegooid om een eventuele run-in te voorkomen.

Ondanks de vriendelijke woorden van Harry, lijkt Taylor minder vergevingsgezind. Ze maakte Harry tijdens haar recente optreden bij de Grammy’s duidelijk dat het nooit meer goedkomt tussen de twee.

Terwijl ze het nummer We Are Never Getting Back Together zong, stopte ze halverwege met haar tekst en zei ze: “Dus hij belde me laatst op om te zeggen dat hij nog van me houdt. Dus ik zei: ‘Het spijt me. Ik ben druk bezig met de opening van de Grammy’s en we komen nooit, nooit meer samen’”, aldus de countryzangeres.

Volgens de 23-jarige Taylor bedroog de 18-jarige Harry haar vorig jaar terwijl hij met de band op tournee was in Australië. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images

Laatste nieuws