Rihanna oorspronkelijke muze van Fun

In eerste instantie zou Rihanna meezingen met de superhit We Are Young, van de band Fun. De producer van de succesvolle...

In eerste instantie zou Rihanna meezingen met de superhit We Are Young, van de band Fun. De producer van de succesvolle band geeft toe dat ze eerst contact hadden gezocht met de zangeres uit Barbados. ”Ze vond het nummer geweldig, alleen door allerlei misverstanden is het uiteindelijk niet op een samenwerking uitgedraaid. Dat was jammer want ze was een soort van muze voor ons”.

Maar de band gelooft dat alles gebeurt met een reden. De zangeres die uiteindelijk meezingt is Janelle Monáe. ”Dit was uiteindelijk toch de perfecte keuze. Haar stem heeft genoeg soul en past precies bij het album”.

Maar dit is nog niet alles. De melodie van het liedje We Are Young zou bijna aan hun neus voorbij zijn gegaan. De producer van de band Fun, Jeff Bhasker, werkte ook samen met Kanye West en Jay-Z voor hun album Watch The Throne. De rappers vonden de melodie van het liedje te poppy voor hun album.

Het is maar goed dat Fun met het nummer aan de slag is gegaan want vorige week wonnen de mannen een Grammy voor Best Song.


Bron: perezhilton Beeld: Getty Images / YouTube

Laatste nieuws