Schot in de (scheidings)zaak Kim en Kris

Kim Kardashian heeft genoeg van het hele scheidingsproces tussen haar en basketballer Kris Humphries. Ze is niet meer be...

Kim Kardashian heeft genoeg van het hele scheidingsproces tussen haar en basketballer Kris Humphries. Ze is niet meer bereid een schikking te treffen met haar ex en vanaf nu gaat het dan ook hard tegen hard.

Gisteren heeft de realityster samen met haar advocaat, Laura Wasser, een strategie opgesteld om zo snel mogelijk van Kris te scheiden. Er staat op 15 februari al een afspraak met de rechtbank op de planning, maar Kris kennende zal hij wederom om uitstel vragen. Dat heeft hij de vorige drie keer toen er een datum op de planning stond ook al gedaan. Volgens zijn advocaat, Marshall Waller, hebben ze meer tijd nodig om de zaak voor te bereiden, maar iedereen weet natuurlijk dat de basketballer het huwelijk nietig wil laten verklaren. Daarmee zou hij willen bewijzen dat het één grote publiciteitsstunt was.

Kim, al bijna 5 maanden zwanger van rapper Kanyé West, ontkent dit en doet er dan ook alles aan om zo snel mogelijk via de normale weg van hem te scheiden. De tijd begint echter wel te dringen. Als Kris alles steeds maar blijft opschuiven naar voren, zal het kindje van Kim en Kanyé geboren worden terwijl ze wettelijk nog is getrouwd met de basketballer.

Kris is hiervan op de hoogte en heeft juridische documenten ingediend waarin staat dat hij niet snapt waarom Kim nou ineens zo snel wil scheiden. ‘’Waarom zou Kim een zwangerschap plannen in the middle of een scheidingsprocedure, ik heb daar niets mee te maken en zal me daarom dus ook niet laten opjutten’’, aldus Kris. Ook zou hij zó druk zijn met basketbal, dat hij pas weer in mei tijd heeft om zich te kunnen focussen op de scheidingszaak.

Er wordt gespeculeerd dat de rechter niet voor een vierde keer de hele zaak gaat opschuiven, dus de kans is groot dat de twee ex geliefden in maart al tegenover elkaar staan in de rechtbank.

Kim begint nu toch wel echt te stressen. Volgens TMZ heeft de curvy realityster een paar dagen geleden in paniek haar dokter gebeld wegens hevige pijnen in haar buik. (CCA)

Bron: TMZ Beeld: Getty Images

Laatste nieuws