Magic Mike 2 in het verschiet?

Goed nieuws voor alle vrouwen die afgelopen zomer helemaal wild werden in de bioscoop bij de film Magic Mike. Niet allee...

Goed nieuws voor alle vrouwen die afgelopen zomer helemaal wild werden in de bioscoop bij de film Magic Mike. Niet alleen wordt er gesproken over een musical uitvoering, maar ook over een eventueel sequel van de film.

Volgens Matthew McConaughey, die in de film de rol van stripper Dallas speelde, liggen er serieuze plannen op tafel voor een volgend deel. Hij zou graag het personage van Dallas opnieuw gestalte willen geven, als dat echt een toevoeging zou zijn aan het verhaal.

Toch lijkt het nog wel even te duren voordat er meer duidelijkheid komt over het tweede deel van Magic Mike. Matthew moest namelijk erg veel afvallen voor zijn rol in de film The Dallas Buyers Club, waarin hij een karakter speelt met HIV. Daarnaast is de acteur eind vorig jaar voor de derde keer vader geworden, dus of hij op dit moment zin heeft om uren in de sportschool te hangen is nog maar de vraag.

Magic Mike-collega Channing Tatum verwacht samen met zijn vrouw Jenna Dewan komende zomer hun eerste kindje, dus of hij tijd heeft voor een Magic Mike sequel is ook nog even afwachten.

Al met al kan het dus nog even duren voordat er een tweede deel komt, maar er wordt in ieder geval over gesproken. Wij wachten rustig af…(CCA)

Bron: perezhilton Beeld: Getty Images

Laatste nieuws