Rihanna geeft relatie met Chris Brown toe

De hele wereld wist het allang, maar nu heeft Rihanna het eindelijk ook zelf toegegeven: ze is weer terug bij Chris Brow...

De hele wereld wist het allang, maar nu heeft Rihanna het eindelijk ook zelf toegegeven: ze is weer terug bij Chris Brown.

De twee zijn weer happy samen en het interesseert de zangeres helemaal niets wat anderen daarvan vinden. “Ik heb besloten dat ik het belangrijker vind om gelukkig te zijn. Ik wil niet dat iemands mening mij daarbij in de weg staat. Zelfs als het een fout is, dan is het mijn fout”, zegt ze in het blad Rolling Stone.

“Nadat ik zo veel jaar verscheurd was, boos en donker, wil ik nu liever mijn waarheid leven en de gevolgen daarvan op me nemen. Ik kan het aan.”

De publieke verzoening komt zo’n vier jaar nadat Chris zijn vriendin in elkaar sloeg. “Als je de puzzelstukjes bij elkaar raapt, is het niet de meest lieve puzzel ter wereld”, geeft ze toe. “Maar mensen zien ons lopen, ergens rijden, in de studio, in een club en denken dat ze alles weten. Maar het is anders nu.”

“We schatten elkaar nu op waarde. We weten precies wat we hebben en dat willen we niet meer kwijt”, aldus RiRi.

Ondanks een recent opstootje met rapper Frank Ocean, gelooft Rihanna niet dat Chris haar ooit weer zal aanvallen. “Hij heeft niet de luxe om het weer te verkloten. Dat is gewoon geen optie. Ik kan niet zeggen dat er nooit meer iets mis zal gaan. Maar ik weet vrij zeker dat hij ervan walgt. En ik zou nooit weer zo ver gegaan zijn als ik het idee heb dat dat nog zou kunnen gebeuren.” (MB)

Beeld: Getty Images

Laatste nieuws