Front row report @ AFW 2013

Donderdag was alweer dag 2 van Amsterdam Fashion Week. De collecties van onder andere SIS by Spijkers en Spijkers, Claes...

Donderdag was alweer dag 2 van Amsterdam Fashion Week. De collecties van onder andere SIS by Spijkers en SpijkersClaes Iversen en Marije de Haan werden getoond aan modebeminnend Nederland.

De show van SIS by Spijkers en Spijkers toonde een mix van diverse printjes zoals ruiten, polkadots en de speelse knipoog. De collectie legt de nadruk weer op vrouwelijkheid met geaccentueerde tailles en mooi uitgesneden jasjes. De handtekening van het ontwerpersduo was duidelijk zichtbaar: veel kleur!

Spijkers en Spijkers’ knipperende oog-print

Modeontwerper Claes Iversen sloot de 2e dag van Fashion Week af met een geweldige show. De collectie, genaamd Un-Tied, bestond uit broekpakken in zachte kleuren, vrouwelijke rokken met veel handwerk en mooie, vrouwelijke blouses. De duidelijke sculpturale vormen zijn geïnspireerd op een uit elkaar gevallen strik.

Een creatie van Claes Iversen

Bij Fashion Week horen natuurlijk ook BN’ers op de eerste rij. Op deze avond waren onder andere Stacey RookhuizenOlcay GulzenLauren Verster en Leco van Zadelhoff aanwezig.

Wie is volgens jouw best dressed?

Credit foto’s: Laurent Claassen – Eyes for Mood Photography

Laatste nieuws