Froukje de Both bewondert single moms

Sinds haar relatie met ex-vriend Jeroen te Rehorst op de klippen liep, zorgt Froukje de Both alleen voor dochtertje Emma...

Sinds haar relatie met ex-vriend Jeroen te Rehorst op de klippen liep, zorgt Froukje de Both alleen voor dochtertje Emma. De presentatrice geeft toe dat ze dat behoorlijk pittig vindt.

“Het is pittiger dan ik van tevoren had kunnen bedenken. Dus respect voor alle single moms. Zo knap hoe vrouwen dat flikken, daar gaat een enorme kracht vanuit. Je wilt goed voor je kind zorgen, werken, investeren in jezelf; ga er maar aan staan”, zegt ze deze week in Grazia.

“Ik heb nog meer bewondering gekregen voor bijstandsmoeders, die elke maand weer moeten sappelen om rond te komen. Dus laten wij vrouwen elkaar steunen in plaats van bekritiseren, want dat is niet fair”, vervolgt ze.

Froukje heeft momenteel een relatie met haar oud-collega van Radio 538 Niek van der Bruggen. Hoewel samenwonen er voorlopig nog niet in zit, hoopt ze uiteindelijk wel weer een gezin te kunnen vormen.

“Want ik kan nou niet zeggen dat het optimaal is om zo te wonen en te leven. Maar het hoort erbij, he zijn de gevolgen van wat er is gebeurd en de keuze die ik heb gemaakt. Maar ik hoop dat het ooit weer anders is.”

Lees het hele interview met Froukje deze week in Grazia.

Beeld: ANP

Laatste nieuws