Huwelijk vriendin Sylvie ook voorbij

Na Sylvie van der Vaart gaat ook haar beste vriendin Sabia Boulahrouz scheiden van haar man Khalid Bouhlarouz. Dat heeft...

Na Sylvie van der Vaart gaat ook haar beste vriendin Sabia Boulahrouz scheiden van haar man Khalid Bouhlarouz. Dat heeft de voetbalvrouw zelf bevestigd aan de Duitse krant Bild.

“Het klopt. Ons huwelijk bestaat niet meer. Khalid en ik pasten op den duur niet meer bij elkaar. We waren simpelweg te verschillend. Maar we zijn nog niet gescheiden”, aldus Sabia.

Sabia vierde Oud en Nieuw met Sylvie en haar aanstaande ex-man Rafael van der Vaart. Op het feestje zou Rafael zijn vrouw een klap hebben gegeven, waarna de twee besloten bekend te maken dat ze uit elkaar gaan. In een reactie verzekerde Sabia RTL Boulevard toen nog dat haar huwelijk in ieder geval nog stabiel was.

Khalid en Sabia Boulahrouz leerden elkaar in 2005 kennen en hebben samen twee kinderen. Tijdens het EK voetbal van 2008 kreeg Sabia een miskraam. Het Nederlands elftal speelde daarom met rouwbanden tijdens de kwartfinale tegen Rusland. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: ANP

Laatste nieuws