Lindsay Lohan krijgt betaald om te feesten

Op sommige momenten is het toch handig als je Lindsay Lohan heet. De actrice kreeg namelijk royaal betaald om in Londen...

Op sommige momenten is het toch handig als je Lindsay Lohan heet. De actrice kreeg namelijk royaal betaald om in Londen te feesten.

Iedereen dacht dat Lindsay afgelopen week in Londen was om deel te nemen aan een nieuw seizoen van de tv-show Big Brother. Maar nu blijkt dat het enfant terrible van Hollywood naar de Britse hoofdstad is afgereisd om te feesten met prins Azim van Brunei. De oosterse prins, die bekend staat om zijn overdadige feesten, zou Lohan maar liefst 100.000 dollar (75.000 euro) betaald hebben voor haar aanwezigheid.

”Heel veel mensen, waaronder Mariah Carey, Chace Crawford en Raquel Welch, hebben in het verleden zijn uitnodigingen aangenomen. Dus Lindsay hoeft zich nergens voor te schamen”, vertelt een bron dichtbij de actrice aan Huffington Post. ”Naast het feit dat ze ruim wordt betaald voor een paar uur ‘werk’, worden haar reiskosten en haar hotelsuite ook vergoed. Alleen een gek zou nee zeggen tegen dit aanbod.”

Azim is de zoon van de sultan van Brunei. Hij staat derde in de lijn van troonopvolging. Azim is graag in het gezelschap van Amerikaanse celebrities. Zo werd hij onlangs nog gezien met Lionel Richie, die daar naar verluidt 250.000 dollar (188.000 euro) voor kreeg, en Pamela Anderson. (DW)

Bron: BuzzE Beeld: Getty Images

Laatste nieuws