‘Bradley Cooper en Zoe Saldana uit elkaar’

Vorige week gingen er nog geruchten dat Bradley Cooper zijn vriendin Zoe Saldana ten huwelijk zou hebben gevraagd, maar...

Vorige week gingen er nog geruchten dat Bradley Cooper zijn vriendin Zoe Saldana ten huwelijk zou hebben gevraagd, maar nu lijkt het sprookje alweer voorbij. De twee hebben hun relatie beëindigd, meent de New York Post.

“Zoe wilde de feestdagen doorbrengen met Bradley en zijn familie in Europa”, onthult een insider. “Ze zouden met zijn allen naar Parijs gaan, maar het liep niet helemaal lekker tussen de twee. Zoe heeft daarom Oudejaarsavond gevierd met een paar vrienden in Miami.”

De vlam tussen de twee acteurs zou gedoofd zijn, omdat Bradley te veel bezig is met de promotie van zijn nieuwe film Silver Linings Playbook. Zoe moet op haar beurt veel aanwezig zijn op de set van haar nieuwe films Star Trek en Blood Ties.

Het stel was een paar maanden samen toen ze in maart vorig jaar uit elkaar gingen. In september probeerden ze het nog een keer. Zou ook deze poging dan toch niet succesvol zijn geweest? Wordt ongetwijfeld vervolgd! (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images

Laatste nieuws