Celebrity dieet: Kim Kardashian

Het lijkt wel magie. Celebs hoeven maar met hun vingers te knippen of de kilootjes vliegen er af. Niets is minder waar,...

Het lijkt wel magie. Celebs hoeven maar met hun vingers te knippen of de kilootjes vliegen er af. Niets is minder waar, de bikinibodies van de sterren vergen de nodige discipline, een strikt dieet en een heftige work-out routine. Altijd al de afvalgeheimen van celebs willen weten? Lees het hier! Dit keer het dieetregime van: Kim Kardashian (31).

Gesponsorde curves
Officieel heeft ze haar killer curves natuurlijk te danken aan de afvalshakes van QuickTrim en de fitnessschoenen van Skechers. Maar de werkelijkheid ligt toch net even anders dan Kims grote sponsoren ons doen geloven. De trouwlustige Kardashian-zus moet keihard werken voor haar vormen. Kim: “Hey, iedereen heeft een kont. It’s not a big deal!”

Dieet
Om haar vormen (en cellulitis) in toom te houden, doet Kim een beroep op een strikt eetschema met vooral heel veel don’ts. Geen gluten, melkproducten en suiker voor Kim. “Als ontbijt eet ik havermout met banaan en bosbessen of roerei van eiwitten met tomaat, champignons en ui. Cheeseburgers durf ik niet meer te eten.” Gevolg: Kim is blij met haar lichaam. “Ik zal nooit stick-skinny zijn, maar als ik sport en goed eet, blijf ik fit.”

Work-out
Tracy Anderson maakte speciaal voor Kim een routine, Kim heeft een eigen fitness-dvd en Barry’s Bootcamp in LA doet de rest. Oh, en dan rent de Armeense ook nog wat af. De Skechers doen de rest.

Cellulitis
“Ja, ik heb cellulitis, net als bijna iedere vrouw op deze planeet. Dat ik lekker in mijn vel zit, betekent nog niet dat ik cellulitis cute vind. Het zal voor mij altijd een issue zijn. Ik ben een work in progress

Beeld: Getty

Laatste nieuws