Celebrity dieet: Doutzen Kroes (27)

Het lijkt wel magie. Celebs hoeven maar met hun vingers te knippen of de kilootjes vliegen er af. Niets is minder waar,...

Het lijkt wel magie. Celebs hoeven maar met hun vingers te knippen of de kilootjes vliegen er af. Niets is minder waar, de bikinibodies van de sterren vergen de nodige discipline, een strikt dieet en een heftige work-out routine. Altijd al de afvalgeheimen van celebs willen weten? Lees het hier! Dit keer het dieetregime van: Doutzen Kroes (27).

Bikinipro
Voor Doutzen Kroes is een bikini niet het martelwerktuig dat het voor de gemiddelde Nederlandse vrouw is. Sterker nog: het is bedrijfskleding! Het hele jaar blijft Doutzen in strandshape, want opdrachtgever Victoria’s Secret roept haar geregeld op om met een koffer beachwear naar een zonnig oord te reizen. Doutzen: “Ik moet altijd bikiniklaar zijn, maar het is ook belangrijk om van het leven te genieten.”

Dieet
Alles met mate, is het motto van Doutzen. “Ik ben niet heel streng, behalve vlak voor een show of een bikinishoot. Ik luister gewoon naar mijn lichaam en kan bijvoorbeeld ook een halve hamburger eten. Het hoeft niet op. De porties die geserveerd worden, vind ik te groot. Maat houden is heel belangrijk.”

Work-out
In haar werkseizoen, ongeveer elf maanden per jaar, sport Doutzen elke dag met trainer Michael Olajide. Op het programma: boksen, touwtje springen en hardlopen. Doutzens favorieten. “En bikram yoga”, voegt ze toe.

Onzekerheden
Heeft de perfecte vrouw nog wat te klagen over haar lijf? Jawel, bewijst Doutzen. Ook zij heeft haar onzekerheden. “Tuurlijk heb ik ook mijn dingen. Ik ben niet van plan die te delen met Sunnery, dan gaat hij ze ook zien. Maar op sets maken ze me zo mooi, dat ik me ook zo voel.” (LR)

Beeld: Getty

 

Laatste nieuws