Charlize Theron op zoek naar de liefde

Charlize Theron is weer op zoek naar de liefde. De afgelopen maanden draaide alles in haar leven om zoon Jackson, haar m...

Charlize Theron is weer op zoek naar de liefde. De afgelopen maanden draaide alles in haar leven om zoon Jackson, haar moeder Gerda en haar twee honden Berkley en The Pitt, maar nu lijkt er plek te zijn voor een nieuw familielid. “Ik zweef op een hele grote roze wolk, daar is best nog ruimte voor iemand”, aldus de 37-jarige actrice.

Op dit moment is Jackson de liefde van haar leven en ze sleept hem dan ook overal mee naar toe. “Toch voel ik me geen single mom”, vertelt Charlize die uit alle hoeken en streken hulp krijgt waar het de opvoeding van haar zoontje betreft.

De geruchten gingen dat Theron haar oog zou hebben laten vallen op Eric Stonestreet, maar de Modern Family-acteur ontkent dat er iets speelt tussen hem en de blonde beauty. De twee zijn gewoon al een aantal jaren bevriend. Maar waarom zette hij heel recent dan zijn eigen vriendin dan aan de kant?

“Ik hoop dat Charlize het verhaal meekrijgt en een keer koffie met me wil drinken”. Hoe dan ook is de actrice, die al achttien jaar geen single meer is geweest, aan de dating game begonnen. “Het begint te kriebelen weer op zoek te gaan naar een partner, in relaties ligt echt mijn comfortzone”. Charlize Theron kijkt rooskleurig de toekomst tegemoet.

We zijn benieuwd wie haar moeder en honden binnenkort zal vervangen… (JvH)

Benieuwd naar het liefdesleven van Charlize Theron, lees dan alle ins en outs in de Grazia van deze week!

Laatste nieuws