Terugblik @ Met Ball 2012

Vanavond vind een van de mooiste celebgala’s van het jaar plaats: het Costume Institute Gala, ook wel Met Ball genoemd....

Vanavond vind een van de mooiste celebgala’s van het jaar plaats: het Costume Institute Gala, ook wel Met Ball genoemd.

Vorig jaar verschenen tientallen celebs in de mooiste, opvallendste en duurste jurken van topontwerpers op de rode loper. De favorieten nog een keer op rij:

Favoriet van de avond was Rosie Huntington-Whiteley in een prachtige maxi dress van Britisch Burberry. Over Rihanna (en vooral haar kapsel) zijn we minder te spreken..

Glitter

Tijdens het mooiste gala van het jaar is er geen dresscode. Toch lijken de celebs met elkaar de strijd aan te gaan wie het hardste glittert. Zo hulde Scarlett Johansson zich in een prinsesachtige jurk van Dolce & Gabbana en schitterde Gisele Bundchen de sterren van de hemel in een ravenzwarte jurk (met fantastische split) van Givenchy bezaaid met donkere stenen.


Hilary Swank, Jessica Alba, Karolina Kurkova, Rosie Huntington-Whiteley

Kant
Ook kant was een van de favoriete thema’s onder de celebs. Heidi Klum ging voor donkerblauw en doorschijnend in een jurk van Escada en Beyoncé ging voor over de top in een opvallende jurk van Givenchy bezaaid met glitter, kant én paarse veren. Wauw!


Heidi Klum, Beyoncé, Gwyneth Paltrow

Favorieten
Topper van de avond was pretty face Rosie Huntington-Whiteley in een lange, gestreepte glitterjurk van British Burberry. Het model maakte haar elegante look compleet met een hoge knot, stoere clutch en goude oorbellen. Renee Zellweger sierde de loper met de langste sleep en mooiste rug. De actrice droeg een lange zwarte jurk van Pucci met laag uitgesneden rug en doorschijnende mouwen Well done, Renee!
Ook Victoria’s Secret-model Karolina Kurkova viel op tijdens het Met Ball in een hooggesloten zilveren jurk met uitgesneden rug én muts.. Of we de deze glitterende zeemeermin meets badmuts-look ontworpen door Rachel Zoe mooi vinden weten we niet, maar opvallen doet het model zeker. En onze eigen Doutzen Kroes schitterde in Roland Mouret.


Eva Mendes, Kristen Stewart, Jessica Biel


Scarlett Johansson, Anna Wintour, Sarah Jessica Parker


Rihanna, Gisele Bundchen en Tom Brady, Renee Zellweger

Welke celeb vind jij het beste gekleed tijdens het Met Gala? En wie totaal niet?

Bekijk alle fantastische jurken in de gallery!

Laatste nieuws