Kim Feenstra: vintage kleding shoppen

Ik zet me graag in voor anderen en vind het belangrijk goede doelen te steunen. Ik heb zelf veel meegemaakt en help daar...

Ik zet me graag in voor anderen en vind het belangrijk goede doelen te steunen. Ik heb zelf veel meegemaakt en help daarom ook graag andere mensen. Ik ben bijvoorbeeld betrokken bij verschillende projecten van het Leger des Heils. Daarvoor ging ik onlangs dan ook naar Maastricht. Er werd daar een winkel geopend met als doel het helpen van daklozen.

Mensen die met me op de foto wilden in Maastricht

Samen met mijn stylist Giovanni ging ik naar de opening van de winkel, 50/50, toe. Gek genoeg was ik nog nooit in Maastricht geweest, maar ik kwam erachter dat het een heel leuke stad was.

Ik en mijn stylist Giovanni, na afloop van een show van Monique Collignon waar ik in liep.

De 50/50 store bleek ook nog leuker dan ik al dacht. Het concept achter die winkel is dat alle werknemers daar een dakloze begeleiden als stagiaire. Doordat daklozen zo ervaring op kunnen doen helpt de winkel hen op die manier weer hun weg terug in de samenleving te vinden. De naam 50/50 staat voor gelijkheid voor iedereen. Kortom: een goed initiatief waar ik me graag voor inzet.

Deze mooie tekst zag ik in een hotelkamer en sluit perfect aan op het concept van het Leger des Heils

Nieuwe Boomerang kaarten waar ik op sta als stunt voor De Gekste Dag, een goed doel, dat kinderen en ouderen in Nederland steunt.

Omdat ik samen met mijn stylist naar de opening was gekomen, besloten we maar meteen wat te shoppen. De 50/50 store verkoopt kleding, make-up en lifestyle producten, maar wij richtten ons volledig op de kleding. Ik kwam er zulke leuke dingen tegen. Uiteindelijk ging ik met een tas, een jurk, een zwart leren shortje en een Valentino blouse naar huis. Goed geslaagd dus!

Ik samen met Ine Voorham, directrice van het Leger des Heils

Dat ik een stylist heb, wil overigens niet zeggen dat ik mezelf niet kan kleden hoor. Ik heb zelf een prima gevoel voor mode, maar als Giovanni me kleedt ben ik toch nog net even wat zekerder van mijn zaak. Hij kleedt me dan ook voor fotoshoots en events en we gaan regelmatig samen winkelen. Fijn hoor een beetje hulp van iemand die echt verstand van mode heeft!

Een preview van de Jacky Luxury campagne waarin ik te zien ben

De baas van Jacky Luxury met de nieuwe zomercampagne met mij in de hoofdrol


Tot gauw!

X

Kim

Laatste nieuws