Doutzen Kroes’ jaloersmakende leven

Afgelopen donderdag plaatsten wij foto’s van Doutzen Kroes aan het werk op het strand in Miami. Zij had daar een fotosho...

Afgelopen donderdag plaatsten wij foto’s van Doutzen Kroes aan het werk op het strand in Miami. Zij had daar een fotoshoot voor Repeat Cashmere. Dit was trouwens al haar tweede modellenklus, want twee weken ervoor had ze al een shoot en commercial voor L’Oréal.

De kleine Phyllon reist gewoon mee met zijn mama, de nanny komt dan gezellig even met hem langs. Hij is pas 48 dagen oud als Doutzen weer poseert voor de camera’s.

“Doutzen kon niet wachten om weer aan het werk te gaan,” aldus een trotse Sarah Keller, manager en ontdekker van het Friese topmodel.

Het is bijna niet te geloven dat Doutzen recent is bevallen. Op 21 januari slechts enkele weken na de bevalling is ze alweer helemaal in modelvorm. Op Twitter deelde ze haar grote geheim met de rest van de wereld: Werkende moeder mijn baby voeden tussen de foto’s door”, meldde het topmodel op Twitter en plaatste daarbij een foto van zichzelf terwijl ze borstvoeding gaf.

Doutzen’s manager heeft daar een andere theorie over, “Doutzen heeft altijd veel gesport en ze heeft een zeer atletisch lichaam. Dat gaat niet hangen”, aldus Keller. Sterker nog de manager vindt dat Doutzen wel weer achttien lijkt. “Sinds de bevalling is Doutzens lichaam nog kleiner geworden. Haar benen, armen en gezicht zijn dunner en haar borsten zijn enorm!”

Volgens Sarah Keller is de keuze van Doutzen om na een paar maanden zwangerschap haar klussen tijdelijk stop te zetten ook van invloed geweest op hoe ze er nu uitziet. “Ze heeft tijd voor zichzelf kunnen nemen, veel kunnen slapen. Hierdoor had ze geen stress. Het was de perfecte zwangerschap: Doutzen was niet misselijk en had geen last van slapeloze nachten. Ze was niet bewust met haar gewicht bezig, maar lette wel op wat ze at. Ook had Doutzen alle tijd om mondjesmaat aan yoga en pilates te doen.”

Heeft het supermodel dan helemaal niets te klagen over het moederschap? Keller verzekert ons van niet. “Natuurlijk wordt ze elke nacht om de drie uur wakker. Maar ze is nog hartstikke jong en kan dat makkelijk aan. Ze heeft een zeer positieve instelling die haar in en na de zwangerschap enorm heeft geholpen. Ik vroeg haar laatst of het haar wel eens teveel wordt, al dat nachtwerk. Toen zei ze: “Als ik ‘s nachts opsta en mijn zoon me aankijkt, ben ik gelijk niet meer moe”. ”

Voor het hele verhaal en nog veel meer nieuws lees je de nieuwe Grazia, die vanaf morgen in de winkels ligt.

Laatste nieuws