Dennis Weening vindt huwelijk allerbelangrijkst

Dennis Weening is een wilde. Op zijn lichaam zijn er maar liefst acht tatoeages te vinden, de presentator laat zich op ‘...

Dennis Weening is een wilde. Op zijn lichaam zijn er maar liefst acht tatoeages te vinden, de presentator laat zich op ‘t podium volledig gaan en zuipen kan hij als de beste. Toch schuilt er een ‘brave’ jongen in de presentator. “Ik ben papa, maar tegelijkertijd een jonge hond. Ik heb twee kinderen, maar mijn leven is nog steeds rock ‘n roll.”

Op het podium gaat het er vaak hard aan toe, soms tot bloedens toe. “Wij stonden bekend als de wildste en beruchtste muziekband van Nederland. Ik verloor mezelf helemaal in de muziek, keek het publiek niet eens aan. Soms kwam ik met bloed en kneuzingen van het podium af”, vertelt Dennis.

Weening gelooft dat je voor monogamie hard moet werken. “De een vindt het makkelijker om trouw te blijven dan de ander. Je moet ervoor blijven vechten om monogaam te zijn.” De presentator vertelt verder: “Het goede wat ik nu heb wil ik echt niet opgeven voor een vluggertje. Als ik gedronken heb, vervagen mijn grenzen en kan ik zoiets nog wel eens vergeten. Maar ik ben altijd met Stella. Zo niet, dan let ik extra op mezelf. Mijn vrienden weten ook dat mijn huwelijk voor mij het allerbelangrijkst is.”

Bekijk hier het filmpje waarin Dennis uitlegt waarom je het interview moét lezen. Het hele interview met Dennis Weening lees je in de Grazia van deze week!

Laatste nieuws